Salla e Dasmave - Hotel Trofta

+381 39 451015
+381 39 451016-fax
trofta@trofta.eu
hotel@trofta.eu
Trofta-Istog
Kompania Trofta
Go to content

Main menu:

Salla e Dasmave

Salla e dasmave
Për ditën tuaj me të veçantë ...
Ne Kujdesemi! Stafi ynë me përvojë do të punojë përkrahë jush, dhe do të kujdeset për detajet më të vogla, për të bërë dasmën e ëndërrove tuaja realitet. Dasmat përrallore nuk ndodhin papritur, ato planifikohen. Dita juaj e shumëpritur është e rëndësishme edhe për ne. Organizoni dasmën tuaj në Hotel TROFTA, dhe do t' ju mundësojmë atmosferën dhe shërbimin ideal për dasmën tuaj.
Pamje nga salla e dasmave


Trofta - Istog
Back to content | Back to main menu