Restoranti Veror - Hotel Trofta

+381 39 451015
+381 39 451016-fax
trofta@trofta.eu
hotel@trofta.eu
Trofta-Istog
Kompania Trofta
Go to content

Main menu:

Restoranti Veror

Restoranti Veror
Restoranti veror përfshinë një pjese te kompleksit te Kompanisë Trofta e cila jo vetëm qe i joshe mysafiret me bukurinë e parkut apo me liqenin artificial me plot peshq, por ky restorant posedon edhe dy kuzhina me pajisje moderne për klientelen. Restoranti veror ka sallën kryesore me rreth 100 ulëse si dhe një kapacitet prej rreth 320 ulëseve te shpërndara buze liqenit, kanalit te ujit, aleve dhe oazave te gjelbëruara. Po ashtu ka edhe parkun me lodra (këndin e fëmijëve) si dhe një liqe natyral me shpeze te ndryshme qe i japin bukurinë kësaj natyre. Tani këtu kemi edhe parkingun për 50 automjete dhe ne përgjithësi ky ambient është mjaft atraktiv dhe tërheqës.
Pamje nga Restoranti Veror

Trofta - Istog
Back to content | Back to main menu