Produktet - Hotel Trofta

+381 39 451015
+381 39 451016-fax
trofta@trofta.eu
hotel@trofta.eu
Trofta-Istog
Kompania Trofta
Go to content

Main menu:

Produktet

Produkte nga Peshku Trofta
Numri i personave që pëlqejnë peshkun po rritet nga dita në ditë dhe kjo është një arsye me shumë për kompaninë Trofta, qe te sjell në tregun Kosovar produktet te reja nga Peshku. Kompania Trofta duke e parë rritjen e madhe të kërkesës nga  ana e klientëve për produktet e peshkut ka vendosur që këto produkte ti ofrojë edhe të paketuara për konsumatorët në tërë vendin. Tashmëproduktet e peshkutkonsumatorëtmundtagjejnënëpërraftet e marketevenëKosovë.
Peshk i pastruardhe i vakumuar, Çorbëpeshku, QoftepeshkuTrofta, Qoftepeshkumespinaq, File peshku (vakumuar),  Peshk i terurdhe i tymosur.

Trofta - Istog
Back to content | Back to main menu