Hotel Trofta

+381 39 451015
+381 39 451016-fax
trofta@trofta.eu
hotel@trofta.eu
Trofta-Istog
Kompania Trofta
Go to content

Main menu:

Hotel TROFTA
Ne kuadër te shërbimeve hoteliere përfshihet hoteli i cili ka një kuzhine mjaft te pasur për përgatitjen e ushqimit, banakun, separen, tarasen, recepsionin si dhe 7 dhoma për mysafirë brenda hotelit. Ne kompleksin hotelier gjinden edhe 6 bungallova me 12 dhoma për mysafirë qe janë te ndërtuara buze liqeve me peshq dhe paraqesin një atraksion për vizitorë. Ne ketë hotel mund te organizohen edhe mbledhje, seminare, konferenca etj. Hoteli Trofta ka sallën me një kapacitet prej 250-280 ulëse dhe një komoditet te mire. Tarasa e jashtme ka një hapësire prej 200m2.

Trofta - Istog
Back to content | Back to main menu