Historiku - Hotel Trofta

+381 39 451015
+381 39 451016-fax
trofta@trofta.eu
hotel@trofta.eu
Trofta-Istog
Kompania Trofta
Go to content

Main menu:

Historiku

Historiku i Kopanisë TROFTA
Trofta ka sipërfaqe rreth 5 ha dhe shtrihet ne Veri-Perëndim te Kosovës, pranë maleve te larta te Istogut. Kjo kompani është vazhdimësi e ish ndërmarrjes shoqërore me te njëjtin emër e cila u privatizua ne mars te vitit 2004 nga z. IsmailBytyqi. Edhe pse ne gjendje te mjerueshme pas privatizimit, z. IsmailBytyqi me investimet e tij kapitale dhe shume te qëlluara e beri kompaninë Trofta njërën nder kompanitë me te suksesshme ne Kosovë.
Foto të viteve - 1980, 2007, 2013

Trofta - Istog
Back to content | Back to main menu